021 212 24 49     0752 088 816

Rezervari direct prin agentie
L-V: 09:00 - 18:00

 • limba romana
 • limba romana

Termeni si conditii

1. Acceptarea termenilor si conditiilor

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii de utilizare. Accesând si utilizand site-ul www.transilvaniatravel.com,  acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri între dumneavoastra si Transilvania Travel sunt înlocuite prin termenii si conditiile prezente. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile acestui site, va rugam sa parasiti acest site.

2. Proprietatea asupra continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fara limitare toate textele si imaginile (denumit în continuare "continut") sunt în proprietatea si sub dreptul de autor al TRANSILVANIA HOTELS & TRAVEL SA. sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului în care nu este altfel specificat. Orice continut care consta într-o marca / logo reprezinta marca înregistrata si neînregistrata a S.C. Transilvania Travel S.A. sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute în termenii si conditiile de utilizare, fara permisiunea în scris a proprietarului acestui continut.

3. Utilizarea site-ului

Conditiile de utilizare a site-ului sunt urmatoarele:

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati, sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din continut, respectiv sa transferati, sa vindeti sau sa folositi continutul în alt mod, fara acordul în scris al TRANSILVANIA HOTELS & TRAVEL S.A.

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material cu caracter amenintator, fals, înselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar încalca în alt mod legea.

4. Confidentialitatea

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail transmise prin site, prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite în conformitate cu politica de confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum întrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

5. Lipsa garantiilor

Întreg continutul acestui site poate fi modificat si este oferit "ca atare" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

6. Exonerarea de raspundere

Utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. TRANSILVANIA HOTELS & TRAVEL S.A. si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau în legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. S.C. Transilvania Travel S.A. nu îsi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi cibernetici care ar putea sa infecteze computerul dvs. ori alte bunuri în urma accesarii sau utilizarii acestui site, respectiv descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini de pe acest site.

7. Link-uri spre site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri. Astfel de link-uri sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. TRANSILVANIA HOTELS & TRAVEL S.A. nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.

8. Legislatia aplicabila si jurisdictia

Acesti termeni si conditii de utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instantele competente din România vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea, se vor referi sau vor fi în legatura cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare si/sau continutul site-ului ori în cazul disputelor în care acestea si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

9. Termeni si conditii plata online

Dumneavoastra in calitate de cumparator de servicii turistice, dupa selectarea sejurului / pachetului turistic dorit si a tipului de comanda (Doresc sa rezerv si sa platesc online), vi se va deschide o pagina in care veti realiza plata. Imediat dupa ce dumneavoastra ati realizat plata veti primi automat un e-mail in care veti putea identifica numarul rezervarii precum si serviciile solicitate prin comanda online. De asemenea in corpul e-mailului veti regasi un link prin care puteti verifica statusul comenzii dumnneavoastra care poate fi (In asteptare, Confirmata sau Anulata). Imediat dupa plasarea comenzii, agentia Transilvania Travel va va contacta telefonic, pentru a primi din partea dv. reconfirmarea serviciilor selectate.

TRANSILVANIA HOTELS & TRAVEL S.A., in calitate de furnizor al serviciilor turistice afisate pe site-ul www.transilvaniatravel.com, se obliga sa va returneze suma achitata, in cazul in care nu poate confirma serviciile rezervate. Termenul de returnare al banilor este de 6 ore din momentul infirmarii (anularii) rezervarii dv.

In momentul anularii comenzii de catre agentia Transilvania Travel dv., veti primi automat e-mail de informare.

Mesajul de informare privind confirmarea sau anularea rezervarii va fi transmis, de catre Transilvania Travel, in aceeasi zi pentru rezervarile plasate in intervalul 00:00-16:00 (luni-vineri, exceptie facand sabatorile legale). Pentru rezervarile plasate in afara acestui interval, statusul rezervarii va fi comunicat prin e-mail, in prima zi lucratoare, de la data efectuarii rezervarii, in intervalul 09:00-11:00.


Mamaia - Inscrieri Timpurii Vara 2017 !


 • Spania - circuit
 • Vouchere de vacanta
 • Plata cu cardul online
 • Plata in rate
 • Asigurare calatorie
 • Bilete avion
 • Bilete autocar
 • Rent a car
 • Transferuri
 • Corporate travel
Newsletter