021 212 24 49     0752 088 816

Rezervari direct prin agentie
L-V: 09:00 - 18:00

 • limba romana
 • limba romana

Despre noi

COMUNICAT
 
Va informam ca incepand cu data de 26 mai 2017, SC Transilvania Hotels & Travel S.A se afla in procedura insolventei la cererea sa, luand decizia sa se puna sub protectia legii 85/2014 cu intentia de a-si reorganiza activitatea. Motivul care a stat la baza luarii acestei decizii l-a reprezentat punerea in executare a unor hotarari judecatoresti definitive, urmare a unor litigii de munca initiate in anul 2015.
Astfel, prin acest demers, dorim sa ne protejam, evitand executarea silita atat a subscrisei, cat si a partenerilor nostri.
Va asiguram ca activitatea SC Transilvania Hotels & Travel S.A se va desfasura in aceiasi parametri de profesionalism, in cele mai bune conditii si ca, toate rezervarile prezente si viitoare vor fi onorate cu celeritate de catre compania noastra si de catre celelalte societati partenere.

 

 


Despre Transilvania Hotels & Travel

Agentia a fost infiintata in anul 2003 de catre Societatea de Investitii Financiare (SIF) Transilvania cu un capital social de aproape 3 milioane de lei (RON). Obiectul principal de activitate este operarea a peste 20.000 de locuri de cazare pe litoralul Marii Negre la Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Venus si Saturn, in statiuni balneare si montane precum Baile Felix, Tusnad, Covasna, Buzias, Predeal, respectiv in orasele Brasov si Ploiesti.

In toate aceste destinatii, Transilvania Hotels & Travel este tour-operatorul care gestioneaza locurile de cazare si alimentatie publica din peste 50 de hoteluri si restaurante aflate in portofoliul de turism al SIF Transilvania.

Date de identificare:

TRANSILVANIA HOTELS & TRAVEL S.A.

Str.Maria Rosetti, nr.35, sector 2, Bucuresti

Tel:021-212.00.44

Fax:021-212.00.43

E-mail:office@transilvaniatravel.com

Web:www.transilvaniatravel.com

 

Capital social

Licenta nr. Turoperator 2738

Inregistrare in Registrul Comertului : J40/11542/2003 Bucuresti

Cod unic de inregistrare: RO15688146

Domenii de activitate principale cf. COD CAEN 7912

Certificarea sistemului de management al calitatii, in conformitate cu standardele

ISO 9001:2008

 

Transilvania Hotels & Travel este membru al urmatoarelor organizatii din industria turistica a Romaniei: Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), Organizatia Patronala a Turismului Balnear (OPTBR), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

 

Despre SIF Transilvania, actionarul majoritar al Transilvania Hotels & Travel

Societatea de Investitii Financiare Transilvania (SIF Transilvania) este una dintre companiile autohtone care s-a implicat cel mai mult in dezvoltarea turismului romanesc de la inceputul anilor 2000 si pana astazi. Treptat, SIF Transilvania a devenit actionar majoritar sau unic in 50 de hoteluri din Romania situate in statiuni balneare, statiuni de litoral, statiuni montane si orase mari, unitati turistice pentru care a elaborat un plan de modernizare si de reabilitare pe termen lung. Potrivit acestui plan, pana in 2013 jumatate dintre aceste hoteluri au fost partial sau total modernizate, investitiile fiind de ordinul zecilor de milioane de euro. Planul de modernizare continua, asa incat alte cateva hoteluri importante reintra in circuitul turistic in perioada 2013-2014.

 

Serviciile si echipa Transilvania Hotels & Travel acum

In ultimii ani, compania si-a dezvoltat serviciile si echipa, reusind sa-si extinda constant oferta pentru destinatii si locatii din Romania care nu sunt incluse in portofoliul SIF Transilvania.

Astazi, tour-operatorul Transilvania Hotels & Travel are agentii proprii in Bucuresti, Brasov, Covasna, Baile Felix si peste 600 de agentii partenere in toata tara.

Agentii si consultantii de turism din sunt dedicati si pregatiti sa raspunda la cerintele unor categorii de public diverse (portofoliul nostru include hoteluri cu standarde de la o stea la cinci stele) si cu interese diferite (vacante pe litoral si in destinatii montane, tratament balnear, wellnss & spa, evenimente de afaceri, etc). Echipa Transilvania Hotels & Travel este alcatuita din tineri motivati si bine pregatiti, care activeaza alaturi de un nucleu de profesionisti recunoscuti in domeniu.Majoritatea angajatilor sunt agenti tur operator si nu mai putin de 15 dintre acestia detin brevete de turism. Sunt organizate periodic actiuni de training inter, vanzari si comunicatii, actiuni care mentin standardele si performantele bune ale societatii

Pentru hotelurile din segmentul Afaceri, avem pachete de servicii Corporate diferite in functie de cerintele fiecarui client, dar toate cu un numitor comun: cele mai mici tarife posibile, deoarece nu exista intermediar intre noi ca tour-operator al acestor hoteluri si clientul nostru. Echipele mixte de consultanti, alcatuite din profesionisti ai agentiei noastre si ai hotelurilor din portofoliu, sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a asigura buna desfasurare a evenimentelor pe care doriti sa le organizati.

Un segment tot mai puternic in oferta noastra este cel al destinatiilor externe, pentru care am stabilit in ultimii ani relatii excelente de colaborare cu operatori importanti din destinatiile tinta, in primul rand din Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Slovacia, Ungaria, etc

Transilvania Hotels & Travel este unul dintre putinii tur operatori specializat pe domeniul incoming,asigurand vacante pe litoral,de tratament si circuit pentru turisti din Germania, Austria, Israel, Spania, Rusia, Republica Moldova.

Incepand cu acest an, prin intermediul bancilor Unicredit, BCR, Garanti Bank, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, da posibilitatea clentilor sa achite toate serviciile turistice in rate, fara dobanda. Intentia noastra este de a venii in sprijinul clientilor, pentru achizitionarea tip si numar de vacante.

 

 

 


Mamaia - Inscrieri Timpurii Vara 2017 !


 • Spania - circuit
 • Vouchere de vacanta
 • Plata cu cardul online
 • Plata in rate
 • Asigurare calatorie
 • Bilete avion
 • Bilete autocar
 • Rent a car
 • Transferuri
 • Corporate travel
Newsletter