Plata online

Cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Maestro/Mastercard)


Dacă ați ales metoda de plată online, prin card bancar, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 
 • "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. 
Important !   Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision !
 

În rate egale, fără dobândă, prin card de cumpărături
După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate la una dintre băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de BCR

Este ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR ! Ai RATE fără dobândă și bani inapoi !  Plătește prin cardul tău de credit BCR pe site-ul www.transilvaniatravel.com și beneficiezi de oferta standard de 3 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ ! Mai mult, primești anual 1% din bani inapoi.

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar" și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către banca emitentă, Banca Comercială Română prin intermediul platformei EuPlătesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR?

 • Aplică acum pe www.bundeplata.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau
 • Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plătește cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.transilvaniatravel.com și beneficiezi de:

 • până la 3 RATE fără dobândă pentru orice plată, dacă alegi plata în rate
 • 0.3% din valoarea cumpărăturii în Puncte Star, dacă alegi plata integrală                 
 • perioada de grație de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzacțiile cum sunt plățile la comercianți –integral sau în rate, ridicările de numerar, plățile de utilități, etc

Sunt incluse în programul Star Card cardurile de cumpărături: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic și Visa Flying Blue Premium.

Nu ai incă Star Card ?

Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:

 • În orice unitate Banca Transilvania
 • Online pe www.starbt.ro
 • Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru rețele mobile sau din străinătate; 0800 80 CARD (2273) – din rețeaua Romtelecom

Prin card de credit emis de BRD Finance
Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine !  Prin cardurile BRD Finance planurile prind viață direct din confortul casei tale, cu doar un click:

 • alegi produsele dorite
 • alegi opțiunea de plată potrivită nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță: 
 1. plata cu perioadă de grație de până la 47 de zile:  0% dobândă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzacția efectuată
 2. plata în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și  opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank
Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău  de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în Lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

Confort - pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil - bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobăndă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate - poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe masură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate - ești liber să folosesti plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis. Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.

Înapoi